Pasajul de la Universitate, închis sâmbătă dimineață: sunt probleme la zidul prin care se face trecerea spre Marte

Autoritățile locale din Craiova anunță că Pasajul de la Universitate va fi închis sâmbătă dimineață, pentru șapte ore, între 4 și 11. ”Pasajul nu va accesibil pentru executărea unor lucrări de reparaţii la instalația de iluminat”, se arată în comunicatul de la Primărie, însă adevărul este altul.

” S-a stricat poarta aia de intrare spre alte galaxii, aia care este pe zidul din stângă, cum mergi spre centru. Știe multă lume că poarta există și  de-asta se închide. Periodic fac mentenanță cei de la Primărie, dar vă dați seama că nu pot spune în gura mare la ce lucrează. N-ar putea să strige că nu mai poți ajungepe Marte, că s-a fărâmat poarta de acces”, a explicat, sub protecția anonimatului, un craiovean.

Bărbatul a mai mărturisi că el a folosit de câteva poarta spre Marte, reușind să ajungă de fiecare dată, pentru câteva ore, pe ”planeta roșie”. ” O dată, tot din cauza unor lucrări făcute de Primărie, am stat blocat jumătate de zi pe partea cealaltă, pentru că nu se mai deschidea poarta”, a mai spus craioveanul.

Sustine Craiovaniuz

Daca iti plac stirile create de echipa noastra si vrei sa contribui la sustinerea acestui proiect, poti sa donezi folosind Paypal. Multumim!

Autor