Pentru că Ion Iliescu nu e pe niciun buletin de vot, mai mulți localnici din Segarcea refuză să voteze

Procent scăzut de participare la vot în localitatea doljeană Segarcea. Localnicii refuză să se prezinte la urne, după ce au descoperit că Ion Iliescu nu e pe niciun buletin de votare. Pe străzile din oraș este nedumerire mare.

” Într-adevăr, avem o prezență extrem de scăzută la vot. Eu sunt membru în comisie din anul 2000, dar niciodată nu a fost așa de slab. Am înțeles și care ar fi cauza. Au venit mai multe persoane vârstnice și ne-au întrebat la ce pagină este Ion lliescu pe buletin. Am ridicat din umeri și le-am spus că nu este. Majoritatea a plecat dezamăgită, spunând că se mai gândesc dacă votează sau nu. Degeaba am încercat să le explicăm, nu au fost de înțeles”, spune domnul Strugurel Segărceanu, membru în comisie.

Am stat de vorbă și cu câțiva localnici. ” Nu înțelegem de ce s-a făcut eroarea asta, credem că buletinele de vot ar trebui retipărite în regim de urgență. Cum să lipsească domnul Iliescu de pe ele? Char si europarlamentar,, nu e o rușine”, s-a plâns un bărbat din Segarcea.

În continuare însă cei din comisiile de votare le spun segărcenilor că Ion Iliescu nu candideaza la nicio funcție, însă mulți refuză să accepte acest lucru.

Autor