Pentru cursele efectuate de pe Aeroportul din Craiova, Wizz Air introduce biletul ”Wizz sword”, care îți permite să iei sabia în bagajul de mână

Noutate importantă pentru pasagerii curselor Wizz Air operate de pe Aeroportul Internațional din Craiova. Compania aeriană anunță faptul că la toate zborurile care vor pleca din Bănie, călătorii vor putea achiziționa biletul ”wizz sword”, cel care va permite să iei sabia în bagajul de mână.

” Am decis să introducem acest nou tip de bilet, pe lângă pachetele Basic, Go sau Plus în urma problemelor întâmpinate la aproape fiecare zbor din Craiova. Practic, nu a fost destinație pe care să nu găsim măcar o sabie, chiar și mai mică, astfel încât ne-am dat seama că introducerea unui astfel de bilet este mai mult decât necesară și cu siguranță va fi bine primită de publicul călător”, au declarat cei de la Wizz Air.

Noul produs va fi de fapt un surplus de preț la biletele clasice, modic de altfel, astfel că persoane care călătoresc doar cu bagajul mic de mână, ar putea adăuga opțiunea ”sword”, cu condiția ca mânerul sabiei să nu iasă din bagaj.

 

Autor