Pescobar deschide o ”Tavernă” și la Craiova. În meniu, o specialitate locală: homari pe sabie
Cunoscutul patron al ”Tavernei racilor”, Paul Nicolau, supranumit Pescobar, a anunțat deschiderea unui punct de lucru și la Craiova. Pe lângă specialitățile consacrate din meniu, craiovenilor le este propus și ceva local: homari pe sabie.
” Am analizat cererea de piață și am concluzionat: e nevoie de o ”Taverna racilor” și la Craiova. Momentan suntem în căutarea unui punct de lucru, după care vom trece repede la treabă. Deși nu voiam să o spun, penru craioveni avem o specialitate adaptată la gusturile locale: homari pe sabie. Evident, aceștia vor fi serviți pe un pat de spaghete. Așadar, în curând le vom oferi celor din Craiova plăcerea de a mânca ca la mama acasă. Atât s-a putut”, a comentat Pescobar într-un videoclip pe rețelele de socializare.
Omul de afaceri face însă apel la viitori clienți să nu își aducă săbiile de acasă. ” Vom avea câteva sute de săbii pregătite, craiovenii să stea liniștiți, totul va fi organizat ca la carte. Nu e nevoie să vină că săbiile lor”, a mai precizat Paul Nicolau.