Pista aeroportului va fi extinsă până în Balta Craioviței, ca să poată amatorii de curse să facă ”liniuțe” cu avioanele

Creșterea seminficativă a zborurilor precum și a numărului de pasageri din ultimii ani, creștere înregistrată la Aeroportul Internațional Craiova, i-a încurajat pe reprezentanții acestuia să treacă la nivelul următor. Potrivit unor informații pe surse, aceștia vor să extindă pista de rulare, aterizare sau decolare,  până în punctul SIF Oltenia, în apropiere de Balta Craioviței

„După fluxul de aproape cinci milioane de oameni la care am ajuns în ultimii ani, vrem să continuăm pe aceeași direcție. În consecință, am luat decizia de a prelungi calea de rulare a aeroportului, în ideea de a atrage mai multe companii către noi. Pentru ca acest lucru să fie posibil, va trebui să mușcam dintr-o bandă, poate din ambele de pe Calea București. Cât despre lungimea pistei nu este nimic stabilit, însă avem în plan s-o ducem până în Balta Craioviței”, a declarat unul dintre oficialii aeroportului.

Mulți șoferi craioveni nu își mai încap în piele de bucurie. „Frățică, ce tare! Îți dai seama, că am motor tunat, ce praf ii dau Wizz-ului de Londra?”, ne-a declarat un tânăr pasionat de cursele de mașini.

Autor