Plecat la o intervenție pe strada Dezrobirii, un utilaj de deszăpezit al Salubritate Craiova a ajuns în această dimineață la Sighetu Marmației

Exces de zel sau pur și simplu adrenalină pentru deszăpezire? Aceasta este întrebarea la care trebuie să răspundă Salubritate Craiova după ce un utilaj plecat aseară să intervină pe strada Dezrobirii a ajuns, în această dimineață, la Sighetu Marmației.

”Nu știm cu exactitate ce s-a întâmplat. Colegii mei au luat legătura cu șoferul și acesta spune că nu a făcut nimic altceva decât să țină drumul drept. Nici lui nu îi venea să creadă unde a ajuns”, ne-au declarat cei de la Salubritate.

Se pare că șoferul și-a dat seama că nu se mai află demult în Craiova de-abia pe la ora 7 și jumătate când a coborât din mașină pentru a își satisface nevoile fiziologice. ” Era margine unei pădurici, și am coborât ca tot omul, să ma p… Când m-am uitat pe indicator, mi-am dat seama că m-am cam lăsat cuprins de adrenalină”, a explicat șoferul, contactat telefonic de noi.

Acum, bărbatul va alimenta utilajul cu carburant și va face drum întors acasă. A decis însă să meargă pe alt traseu, asta și pentru a demonstra puterea utilajelor de deszăpezit de la Salubritate Craiova. ”O iau pe Iași, Bacău, Târgoviște , Pitești. Până diseara sunt acasă!”

Autor