Poliția locală Craiova devine din ce în ce mai eco: începând de astăzi, angajații vor citi toate scrierile lui Umberto Eco

După ce a prezentat la parada dedicată Zilei Naționale o autospecială non-poluantă, Poliția locală Craiova  continuă lupta pentru ”verde” și a decis ca toți angajații să citească, începând de astăzi, operele scriitorului Umberto Eco.

”Practic, mai eco de atât nu cred că poate cineva să fie. Am făcut 20 de abonamente la bibliotecă și o să mergem cu rândul, să luăm toate cărțile pe care le-a scris acest domn și să le citim. Vă dați seama, ne-am interesat și noi cum putem deveni din ce în ce mai eco, din punct de vedere al calității vieții, citind , spre exemplu, ‘ Pendulul lui Foucault”,”Numele trandafirului” sau ”Cimitirul din Praga”. Chiar ne gândim ca admiterea la Polita Locală să se facă printr-un test de literatură din scririle lui Umberto Eco”, a explicat șeful Poliției Locale.

O altă măsură imediată care va fi pusă în practică va fi înlocuirea numerelor de înmatriculare de la toate autoturismele aflate în folosința Poliției locale. În funcție de disponibilitate, acestea vor fi înmatriculate cu particulele ”eco” si ” umb”.

Autor