Poliția Locală Craiova, intervenție în forță: zeci de amenzi aplicate câmpurilor de ambrozie din oraș

Intervenție în forță a Poliției Locale Craiova, care a descins astăzi în principalele zone unde a fost semnalată prezența ambroziei, ”inamicul public nr.1” al persoanelor alergice din oraș. N-a scăpat fir nepedepsit, ne asigură cei de la Poliția Locală, care declară război pe față ambroziei.

” Efectivele noastre de la Intervenții Speciale au luat cu asalt câmpurile cu ambrozie. Nu a fost deloc ușor, pentru că a existat tot timpul pericolul declanșării strănutului, dat fiind faptul că ambrozia este extrem de șireată. Am întâlnit anumite locuri unde aceasta se ascundea în boscheți, însă experiența oamenilor noștri și-a spus cuvântul. Vă pot spune că după primele ore ale acținii, bravii polițiști locali amendaseră ambrozia cu sume cunprinse între cinci mii și zece mii de lei”, a declarat directorul Tavi Mateescu.

Mâine, polițiștii locali se vor întoarce în control, pentru a vedea cum a reacționat ambrozia în urma primirii amenzilor. ” Nu iertăm nimic, mergem până la varianta ridicării și aducerii la sediile de poliție”, a mai spus Mateescu.

Autor