Poliția urmărește pagina de YouTube a Primăriei Craiova și îi gonește pe cei care se uită la iluminatul festiv

Atrocitățile împotriva craiovenilor, comise astăzi la aprinderea iluminatului festiv, continuă în mediul on-line. După că au plasat în piața ”Mihai Viteazu” o stație care emite avertizări, acum se pare că Poliția a intrat în on-line și nu ar permite la mai mult de 100 de craioveni să privească, în același timp, transmisia.

” Eu am rămas acasă, că am tot amănat să plec și când m-am uitat la ceas era deja 6. Am dat să văd pe on-line, pe pagina de youtube. Stăteam liniștit când, deodată, un semnal sonor m-a avertizat că sunt a 101 persoană on line și că trebuie să ies de pe live. Am auzit așa: ”Nino, nino! Vă rugăm păstrați distanța” Evident, este un abuz al guvernului Orban, prin marioneta Vela, care îi vizează direct pe craioveni” a povestit cu năduf un craiovean care a trecut prin experiența  traumatizantă.

La scurt timp după cele povestite de craiovean am verificat și noi pagina de YouTube a Primăriei. Într-adevăr, transmisia live a durat 46 de minute și 55 de secunde, după care a fost întreruptă. Clar mâna lui Orban!

 

 

Autor