Politicieni din Craiova, prinși când cumpărau ” încărcătura” de la niște vidanje: ” Se apropie campania electorală!”

Mai mulți politicieni din Craiova au fost surprinși astăzi negociind cu șoferii unor vidanje aparținând unui ”sereleu”, pentru a cumpăra încărcătura pe care o transportau respectivele utilaje. Informația ne-a fost oferită de Ionel Maroniu, șofer.

” Au spus că le trebuie cât mai mult, că urmează campania electorală și le folosește. Unii au cumpărat deja încărcătura pe următoarele două luni, cică e nevoie mare, că altfel nu se mai poate. Eu chiar i-am sunat pe colegi, să mărim prețul pe kilogram, dat fiind faptul că este cerere mare”, a spus  domnul Maroniu.

Șoferii de pe vidanje nu au vrut însă să ne dezvăluie identitatea politicienilor cu care au negociat. ” Nu știu cum se face, că ne-au sunat telefoanele în continuu în ultimele zile, parcă zici că vine sfârșitul lumii. Toți au cumpărat, nici nu s-au uitat la preț. Noi ne-am mirat când am văzut că este așa căutat, dar un politician ne-a luminat mințile: se apropie campania electorală”, au fost singurele cuvinte pe care am reușit să le smulgem de la aceștia.

Autor