Polițiștii craioveni au un suspect mai puțin în cazul hoțului care a încercat să fure bijuterii: ” Nu e domnul Papură de la Craiova, dânsul sigur dormea la ora aia!”

Polițiștii craioveni sunt pe urmele unui bărbat care a încercat să sustragă, sâmbătă seara, mai multe bijuterii de la un magazin din incinta mall-ului Electroputere Parc. Cum evenimentul s-a produs în apropiere de ora închiderii, cel mai probabil după ora 22, oamenii legii elimină din cercetări un posibil suspect.

” Cum se spune în practica noastră, până în momentul în care va fi reținut făptașul, oricine poate fi suspect. Bine, mai puțin domnul Corneliu Papură de la Craiova, pentru că dânsul sigur dormea la acea oră, motiv pentru care nu intră în cercetările noastre”, au declarat surse din interiorul anchetei.

Altfel, singura informație emisă de polițiști este că tentativa de furt s-a înregistrat cel mai probabil după ora 22, fapt care clar îl exclude pe antrenorul echipe craiovene dintr-un posibil cerc de suspecți. Oamenii legii sunt în continuare în căutarea făptașului, despre care se știe doar că a fugit, lăsând ”prada” la fața locului.

 

Autor