Polițiștii din Caracal anchetează mai mulți oameni care protestează pe o alee din centrul orașului

Descindere în forță pe o stradă din centrul Municipiului Caracal, în această dimineață, după ce, în urma unui apel primit la telefonul de urgență 112, s-a anunțat protestul spontan al mai multor oameni, în zona respectivă. Efective impresionante de polițiști s-au deplasat la fața locului.

”Protestul este cu siguranță neautorizat, pentru că am luat legătura cu Primăria, și ei ne-au înștiințat că nu au semnat nicio aprobare de manifestație. Momentan nu au reușit să înțelegem care dintre ei este liderul grupului. Nu vă putem spune dacă este vorba despre un protest politic sau social, pentru că subiecții refuză dialogul”, a declarat căpitanul Ionel Caracalean , ofițer negociator din partea Poliției municipale.

Pentru că protestatarii refuză dialogul, a fost solicitată și intervenția Jandarmeriei. ”Am chemat dube în care îi vom duce la audieri, la secție.  Ne-am gândit totuși că ar putea fi vorba despre un protest în tăcere, din vreme ce niciunul dintre ei nu vrea să spună un cuvânt”.

Mai trebuie spus că în zonă s-au adunat mai mulți localnici, care își dau cu părerea: ” E clar, a apărut Soros și la noi în oraș. Cine sunt oamenii ăștia, că nu i-am mai văzut pe aici!”

Autor