Potrivit European Best Destinations, la Craiova s-a jucat astăzi cea mai frumoasă horă a unirii de pe continent

Craiova a obținut, potrivit site-ului European Best Destinations, o nouă distincție. Este vorba despre cea mai frumoasă horă a unirii care s-a jucat astăzi pe continent. La competiție au participat mai multe orașe mari, iar Craiova le-a depășit pe toate.

” Am primit diverse imagini, din diferite colțuri ale continentului. De departe, Craiova s-a clasat fără emoții pe locul întâi, depășind orașe precum Madrid, Viena, Roma sau Paris. Publicul care a participat la votare nu a avut nicio îndoială, votând hora din Bănie înaintea alor hore de pe continent. Asta arată cu certitudine strădaniile celor din Craiova de a fi mereu mai buni, de a se autodepăși în tot ceea ce fac”, se arată în comunicatul emis de EBS.

Potrivit datelor preliminare, Craiova a întrecut cu număr dublu de preferințe contracandidata de pe locul secund, Madrid, acolo unde s-a jucat un paso doble, dedicat unei sărbători locale.

În ceea ce privește alte orașe ale României în care s-au mai jucat hore ale unirii, trebuie menționat că acestea nici măcar nu s-au calificat în finală, ele neplătind taxa de publicitate către organizatori.

foto: editie.ro

Autor