Președintele unei secții de votare din comuna Leu ar fi băut tușul pentru ștampile

alegeri 2024

Nici nu a pornit bine procesul electoral, si avem deja primele incidente semnalate in judet. In localitatea doljeana Leu, președintele unei secții de votare  este acuzat că ar fi băut tușul necesar ștampilelor de vot. La fața locului, incidentul este cercetat de autorități.

„Dimineață.când am ajuns, domnul președinte a cerut niște apă să bea, spunând că e foarte însetat. Nimic neobișnuit până aici. Dar după vreo oră, deja băuse toată apa din secție. Când i-am spus că nu mai e nimic de băut, l-am văzut privind curios către sticluțele de tuș”, a povestit un membru din comisia de votare.

Incidentul ar fi trecut neobservat dacă președintele nu ar fi apărut prin secție murdar de albastru în jurul buzelor. ” Am căutat repede tușul și am văzut că sticluțele dispăruseră. Imediat am anunțat la Biroul Electoral Județean, dar și la 112”, a mai spus sursa noastră.

Atunci când a fost întrebat de ce este albastru în jurul gurii și unde este tușul, președintele ar fi spus că a mâncat o gumă de mestecat colorată, dar și că nu știe nimic despre respectiva cerneală. Incidentul se cercetează, iar procesul electoral este momentan întrerupt.

 

Autor