Prima ninsoare, starea drumurilor: se circulă bine pe DC 30, între Zănoaga și Castranova

Chiar dacă a nins aproape toată noaptea, pe drumul comunal Dc 30, drum care face legătura între localitățile Zănoaga și Castranova, se circulă bine, evident în condiții de iarnă. Primarul comunei Leu ne-a declarat că s-a intervenit cu mai multe autospeciale, dat fiind faptul că localnicii reclamau că drumul este impracticabil, în această dimineață.

”A fost o problemă cu microbuzul de elevi, care ducea câțiva copii din Zănoaga spre o unitate de învățământ aflată la Castranova, dar am intervenit prompt și am reușit să rezolvăm situația. Vă pot asigura că la acest moment, nu mai avem niciun mijloc de transport blocat pe acea porțiune de drum comunal, chiar dacă starea vremii nu ne-a ajutat foarte mult”, a precizat gospodarul-șef de la Leu.

Imagini din zonă au fost prezentate de primar, în sprijinul declarațiilor sale. Localnicii s-au declarat mulțumiți de felul în care s-a făcut deszăpezirea pe acest tronson de drum și spun că e prima dată, după mulți ani, când se circulă bine, chiar dacă afară a nins considerabil, pentru această perioadă a anului.

Autor