Prima ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dolj: ” Să nu lipsească vinul și țuica din nicio localitate!”

Prefectul județului Dolj, Narcis Purcărescu, le-a atras astăzi atenția factorilor de decizie implicați în organizarea Comandamentului de Iarnă să ia toate măsurile pentru a se evita situațiile nedorite pe timpul anotimpului rece. Acesta a solicitat la prima ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență toate datele disponibile, cerând implicare maximă.

” Haideți să arătăm că ne putem organiza exemplar. Aș vrea să nu mai aud că există localități în care se termină vinul și țuica, pentru că de la aceste neajunsuri putem avea situații neplăcute. Nu știu dacă va fi o iarnă mai grea decât altele de până acum, dar cel mai bine este să fim prevăzători”, le-a vorbit prefectul celor din comitet.

Purcărescu a solicitat să fie făcute rezerve pentru cel puțin patru luni. ”Evident, sunt și Sărbătorile de Iarnă și trebuie să luăm în calcul și luna martie, care de multe ori a fost capricioasă”, a mai subliniat prefectul celor prezenți.

foto: craiovaforum.ro 

Autor