Primăria Balș pregătește mese festive pentru șoferii care vor rămâne blocați în trafic în noaptea de Revelion

Pentru a evita situații neplăcute în noaptea dintre ani, Primăria Balș a pregătit mai multe puncte de ajutor, unde șoferii care vor fi blocați în trafic exact la ora 00, să poată coborî din mașină ca să servească o sarma sau să ciocnească un pahar cu șampanie.

”Am luat în calcul faptul că ar putea fi trafic chiar și la acea oră, dat fiind faptul că trafic este tot timpul în localitatea noastră, deci nu ar fi o noutate. Printr-o hotârăre de Consiliu Local, am alocat bani de la buget pentru o masă festivă. În teorie, orice șofer care va traversa Balșul în noaptea de 31 decembrie spre 1 ianuarie este rugat să oprească pentru un păhărel de șampanie, alături de localnici”, a declarat primarul urbei.

Ambientul muzical va fi asigurat de trupe locale de muzicanți. Ca o derogare specială, Poliția Circulație nu va efectua controale cu etilotestul, dat fiind faptul că este Noaptea de Revelion. Așadar, dacă nu aveți încă idee unde să petreceți noaptea dintre ani, plecați din Craiova spre slatina, pe la 21. În mod sigur la 00.00 veți fi tot în Balș!

Citiți si:

Adio, cadouri! Moș Crăciun este blocat de trei ore deasupra Balșului

 

Autor