Primăria Craiova a instalat în centrul orașului primele locuințe din ”Cartierul crăciunesc”

Dacă majoritatea din Consiliul Local Craiova nu va fi de acord cu desfășurarea Târgului de Crăciun, Primăria, prin vocea primarului Lia Olguța Vasilescu, are o variantă de rezervă. Cășuțele aduse deja în centrul orașului vor fi declarate parte a ”Cartierului crăciunesc”, varianta de sărbători de iarnă a celui chinezesc.

” O să punem câte un Moș Crăciun în fiecare căsuță, astfel încât să nu ne acuze nimeni că nu vom respecta regulile de distanțare socială. Ne-am gândit la toate, pentru că erau banii dați pe căsuțe și constructorul nu ne mai dă nimic înapoi. Aș putea să îi spun ”Cartierul crăciunesc”, chiar dacă nu a fost cuprins în lista mea de propuneri pentru electorat”, spune primarul Lia Olguța Vasilescu.

Dacă manifestarea va avea succes, cășuțele ar putea rămâne pe loc. ”Le căutăm niște proprietari prin ”Prima casă” apoi le folosim ori de câte ori este nevoie. Pe perioada folosirii, pe proprietari îi trimitem în vacanța gratuită, la Dracula Parc. O să duduie Forbz ăla (Forbes – n.r). Numai de Craiova o să vorbească”, a mai spus primarul Craiovei.

Autor