Primăria Craiova amenajează un punct de sacrificare a animalelor de Crăciun, în English Parc

Mai aproape de necesitățile cetățeanului iar acestea aduse în plin centru și rezolvate imediat! Primăria Craiova anunță înființarea unui punct de sabrificare a animalelor de Crăciun, în inima orașului, în English Parc.

”Ne-am gândit ca în acest an să dăm posibilitatea celor care nu dispun de un loc propice acestei activități să aibă ocazia de a utiliza parcul pentru momentul respectiv. Este și târgul aproape, dacă mai au nevoie de una, de alta,de-o tuică, de o murătură,  le este la îndemână. Dacă vor mai fi și ceva turiști prin zonă, ptem amenaja un laborator deschis pentru ei, cu tema: ”Crăciunul la olteni”. Cu siguranță, cetățenii orașului vor aprecia ajutorul dat de noi, precum și originalitatea. Plus că parcul este atât de frumos împodobit, nu ai cum să nu simți că trăiești sărbătorile de iarnă. Chiar ne gândeam să îi spunem pe perioada sărbătorilor English Porc”, au spus cei din primărie, prin vocea purtătorului de cuvânt.

Pentru că este o actvitate promoțională, în acest an nu se va percepe nicio taxă de utilizare a parcului. Începând de anul următor, în funcție de succesul de care se va bucura acțiunea, ar putea fi plătită o sumă modică de bani. De asemenea, autoritățile se gândesc să extindă ideea și pentru perioada pascală.

 

Autor