Primarul Craiovei anunță găsirea unei soluții pentru groapa de la Mofleni: ”M-am gândit să facem un Gunoi Parc”

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a anunțat astăzi că a fost găsită o soluție pentru groapa de gunoi de la Mofleni. Edilul-șef din Bănie spune că soluția descoperită va rezolva atât problema depozitării gunoiului, dar și aceea a mirosurilor neplăcute din oraș.

”Nu a fost ușor, pentru că este o problemă cu care ne confruntăm de ani buni. Știu toate nemulțumirile craiovenior vizavi de această groapă de la Mofleni, și în cele din urmă a venit soluția: cum tot avem în plan ”Dracula Parc”, am decis că am putea construi si ”Gunoi Parc”. Am citit pe internet că sunt artiști care pot lucra în gunoi și ne gândim să îi contactăm, evident pe un proiect european, și să le propunem o colaborare ”, a declarat primarul craiovenilor, Lia Olguța Vasilescu.

Ghirlande, locuri de joacă, spații pentru promenadă și nu numai ar putea fi construite în ”Gunoi Parc”, a cărui zonă nu a fost încă stabilită. ”Deocamdată trebuie să vedem ce facem cu ”Dracula Parc” dar grăbim și documentația pentru parcul de gunoaie. Cert este că ar putea fi o premieră în Europa”, a mai spus Olguța Vasilescu.  Noul parc ar putea să fie chiar o atracție turistică pentru vizitatori din lumea întreagă.

Foto: reporter24.info

Autor