Primarul Timișoarei, despre iluminatul de Sărbători: ”Dacă la Craiova se vor aprinde un milion trei sute de mii de beculețe, noi vom aprinde cu unul mai mult”

Rivalitatea dintre timișoreni și craioveni nu ține cont nici măcar de sărbători. De fapt, chiar sărbătorile de iarnă par a fi ”mărul discordiei”, după ce primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a făcut o declarație cel puțin belicoasă.

”Am citit și eu în mediul on-line cum că la Craiova se pregătește un festival de lumini, totul culminând cu peste un milion de beculețe care vor fi aprinse în oraș, din 26 noiembrie. Un lucru frumos, nu pot spune nimic rău, dar completez: dacă la Craiova se vor aprinde un milion trei sute de mii de beculețe, noi vom avea cu unul în plus”, a declarat edilul-șef al Timișoarei.

Din surse anonime, am aflat că Fritz va trimite la Craiova, vineri 26 noiembrie, o trupă de elită de numărători de beculețe, cinci pensionari care joacă table în centrul orașului. ” Ne-am gândit să le oferim o excursie bonus și ne-am atins și scopul: vom fi în permanență înformați de situația din teren”, a mai spus primarul orașului de pe Bega.

Autor