Primul caz de gripă bugetară la Primăria Craiova, după ce un angajat de la ”Achiziții” a strănutat și tușit astăzi o jumătate de oră

A venit la serviciu de dimineață, a pornit calculatorul, a făcut cafeaua și, după două jocuri de Solitaire, a început să strănute și să tușească fără oprire, timp de jumătate de oră. Vorbim despre un angajat al Primăriei Craiova, suspect de îmbolnăvire cu gripă bugetară.

”A strănutat și a tușit mai bine de jumătate de oră, e clar că nu e doar o simpla alergie. Nici de la praf nu e, că a curățat ieri femeia de serviciu. Temperaturile din ultima perioadă au fost oscilante, fapt care poate a dus la declanșarea primul caz de gripă”, a comentat una dintre colegele celui suspectat de îmbolnăvire.

De altfel, bărbatul a fost imediat învoit, pentru a merge la spital, unde i se vor face analize de urgență. Dacă va fi depistat ca purtător al virusului gripei bugetare, el va suferi o spitalizare de două luni, cu plata medicamentației suportată integral de Casa de Asigurări de Sănătate.

Momentan, este primul și unicul caz semnalat, dar cei din Primărie sunt atenți la fiecare dintre angajați: ”Nu vrem să se declanșeze o epidemie!”

Autor