Primul nou-născut în 2024 la maternitățile din Timișoara este craiovean

Inevitabilul s-a produs.Primul nou-născut în 2024 la maternitățile din Timișoara este craiovean. Medicii spun că micuțul este perfect sănătos, cu o greutate de trei kilograme si două sute de grame, primind notă bună la naștere.

”Părinții lui, originari din Craiova, se îndreptau spre Serbia, pentru a sărbători acolo trecerea în noul an. Pe drum însă, pe mămică au apucat-o  durerile facerii și așa au ajuns la spital. Doamna a spus că se aștepta să nască de-abia peste două săptămâni. Deci practic, putem spune că primul nou-născut la  maternitățile din Timișoara este craiovean.Asta ar fi singura problemă, să spunem așa”, au declarat surse din spitalul unde a venit pe lume primul bebeluș din 2024.

În aceeași noapte s-au mai înregistrat alte patru nașteri, dar toate mai târziu decât cea despre care am scris mai sus. Unii spun că ar putea fi un semn de ”îngropare a securii războiului”, între timișoreni și craioveni.

Alții cred că nu e bine deloc și că orașul va fi cotropit, în viitor, de oltenii din Bănie.  ” Am citit eu în Nostradamus, așa se spune, că va veni sfârșitul, atunci când în oraș vor fi mai mulți craioveni decât media”.

Autor