Proprietarul fostului liceu ”Charles Laugier” mai pune deoparte 100.000 de lei pentru o amendă: ” Week-end-ul următor demolez și Primăria!”

Amendat de către autoritățile locale cu 100.000 de lei, pentru că ar fi demolat ilegal clădirea în care se afla fostul liceu ”Charles Laugier”, proprietarul imobilului cu pricina susține că nu s-a speriat de amendă și va continua cu demolările în oraș.

” Am mai pus deoparte 100.000 de lei, pentru  o nouă amendă, pentru că vă mărturisesc că am în plan, evident în week-end, să demolez și clădirea Primăriei. De data asta sper să primesc felicitări din partea craiovenilor, să nu mă mai înjure nimeni pe mesaje sau pe Facebook”, a spus bărbatul care mai declară că a contactat deja echipa care urmează se deplaseze sâmbătă buldozerele în fața Primăriei.

” Am înțeles că încearcă să o declare monument istoric, că vezi domn’e că e palat vechi, dar eu știu foarte bine că de-abia așteaptă să nu o mai poată folosi, pentru a construi un sediu nou”, ne-a mai declarat proprietarul fostului liceu.

Poliția Locală nu a comentat încă despre intenția craioveanului, dar spune că angajații nu vor precupeți niciun efort pentru a pune în aplicare litera și spiritul legii: ” E clar, îl amendăm!”

sursa foto: www.gazetadedolj.ro

 

Autor