PSD Craiova ia atitudine în scandalul ” Popa Popa’s”: ”Un ciuruc de la noi din partid va candida la Primăria Timișoara și o va câștiga”

După declarațiile deloc diplomatice făcute de caricaturistul Ștefan Popa Popa’s, potrivit cărora ”Timișoara s-a umplut de ciurucurile Olteniei”, reacțiile nu au întârziat să apară. În ședința de astăzi a PSD Craiova, social-democrații din Bănie au dezvăluit un plan diabolic pe care îl vor pune în aplicare.

” Domnul Popa’s a stârnit o furtună, iar acum va culege roadele. Am decis să căutăm un membru de partid fără viitor politic aici în Craiova, să îl transferăm la Timișoara, pentru a candida la Primăria din localitate. Cu experiența pe care o avem, sigur o să câștige, și așa o să vadă Popa Popa’s cum e cu ciurucurile din Oltenia”, a declarat președintele reales al PSD Craiova, Lia Olguța Vasilescu.

Primul pas pentru ca planul să devină realitate este un sondaj intern, la care membrii din Biroul Municipal vor vota, pentru a decide pe cine să delege ca ”cel mai ciuruc membru” din partid.

Autor