Psihopat! Un craiovean NU AR FI mers astăzi la inaugurarea ”Promenada Mall”

Gestul unui craiovean, de a nu fi mers la inaugurarea ”Promenada Mall”, astăzi, la Craiova, ridică mari semne de întrebare. Mulți sunt de acord că este un tip de comportament rar întâlnit. Acesta duce la o singură concluzie: individul este psihopat.

Craiovenii au lăsat astăzi orice treabă, pentru a participa la inaugurarea noului Mall din oraș. Cu excepția unui singur bărbat care, din motive până acum rămase necunoscute, nu ar fi mers la inaugurarea ”Promenada”.

” Nu știu dacă cineva poate să explice acest gest. Unii dintre noi au venit încă de aseară, ca să prindă loc în față. Iar dânsul să nu vină deloc? O singură scuză ai să nu participi: să fii mort!”, și-au exprimat indignați opinia craiovenii care au auzit de incident.

Am solicitat și părerea unor medici specialiști. ” Este evident că dintr-un astfel de comportament apar psihopații. Toate elementele, puse cap la cap, nu duc decât la acest rezultat. Nu se poate să se inaugureze un mall in oras și să lipsești”, au spus specialiștii.

Există însă o speranță, ca respectivul să apară măcar până la închiderea programului, astfel încât să înlăture orice suspiciune. ”Noi încă îl așteptăm, altfel e ca și cum nici nu am fi deschis”, au conchis cei de la mall.

Autor