Raport preliminar în cazul autobuzului care a luat foc ieri la Craiova: specialiștii susțin că mergea cu 350 de kilometri pe oră

Nu o defecțiune a provocat incendiul care a distrus ieri un autobuz la Craiova ci alta a fost cauza. Potrivit unui raport preliminar întocmit de specialiștii de la Asigurări, se pare că viteza a fost de vină, în acest caz, pentru evenimentul produs.

”Practic, putem spune fără nicio urmă de îndoială că autobuzul rula prea repede, cum ar veni cu viteza luminii. Evident că la o deplasare de acest gen, temperatura crește în mod inimaginabil, după calculele noastre au rezultat cel puțin 100 de grade Celsius. De asemenea, măsurătorile noastre au mai demonstrat că în momentul izbucnirii incendiului, autobuzul rula cu circa 350 de kilometri pe oră”, au apreciat specialiștii de la Asigurări.

Pentru a se evita alte evenimente de acest gen, precum și comentariile răutăcioase de pe Facebook, conducerea RAT Craiova solicită șoferilor de pe mijloacere de transport în comun să ruleze cu viteza legală.

sursa foto: www.gds.ro

Autor