RAT Craiova îl scoate din laboratoarele secrete pe Aurelminator, varianta robotizată a controlorului Aurel

Război pe față declanșat de RAT Craiova persoanelor care călătoresc fără bilet în mijloacele de transport în comun. După o muncă de câțiva ani, un nou ”controlor” se va adăuga echipelor de angajați care vânează blatiștii prin oraș. Este vorba despre Aurelminator, o variantă robotizată a unui dintre cei mai temuți dintre controlori, Aurel.

”Practic, este viitorul care bate la ușă. Nu vă putem confirma că este robot 100 la sută sau că este o copie îmbunătită a angajatului nostru. Ce vă putem spune însă e că veți vedea la lucru o variantă adusă la standardele cele mai profesionale. Aurelminator, așa l-am botezat, vede, printr-un sistem de scanare, dacă subiectul oprit are bilet, dacă l-a compostat sau dacă încearcă să facă blatul”, a explicat directorul regiei craiovene, Marcel Tănăsescu.

Aurelminator a fost construit în secret, nimeni neștiind de fapt dacă este un om, un robot sau o combinație între cei doi. Are agresivitatea lui Aurel, este mai înalt și aleargă mult mai repede. Rămâne de văzut când va intra în funcțiune, alături de originalul Aurel.

Această știre a fost prezentată împreună cu clovis.ro. Dă click mai jos, ca să înțelegi mai multe! 

 


 

=