Recunoaștere de la Dolj pentru Alexandru Cumpănașu! Spitalul de Neuropsihiatrie de la Poiana Mare îi va purta numele

Consilierii locali de la Conisliul Local Poiana Mare au decis astăzi, în ședință extraordinară, să confere numele lui Alexandru Cumpănașu, candidat la președinție, Spitalului de Neuropsihiatrie din localitate.

” Nu vrem să considere nimeni că este un gest pre-electoral. Pur și simplu ne-am gândit că am putea avea și noi notorietate cu Spitalul din comună, dacă suntem de acord cu această denumire. Până la urmă, nu contează faptul că dâsnul o să candideze la președinție. Chiar ne-ar onora să câștige cursa electorală iar spitalul nostru să poarte numele unui președinte”, au motivat parte din consilieri votul din consiliu.

Vestea a fost primită cu bucurie și la spital, unde angajații au spus că era nevoie de o personalitate după care să fie ”botezată” instituția medicală. ” Cu atât mai bine că vorbim despre cineva contemporan cu noi, este o onoare să putem trăi acest moment”.

Consilierii locali au declarat că vor aștepta totuși terminarea scrutinului electoral, pentru a putea să îl invite personal pe Cumpănașu la ” tăierea panglicii”.

Autor