Referendum în 26 mai, Craiova vrea să fie capitala României

Un al doilea referendum este propus în aceste zile pentru aprobare, iar votul senatorilor și deputaților i-ar putea scoate pe doljeni din case pentru următoarea întrebare: Vreți ca municipiul Craiova să devină capitala României? Propunerea a fost făcută de deputatul Florin Stancu.

” Cred, cu toată convingerea, că îndeplinim criteriile pentru a deveni noua capitală a României. Un plus de investiții, cu această ocazie, ar dezvolta și mai mult orașul în care s-au născut Titulescu, Maiorescu, Vasilescu (Nicolae Vasilescu Karpen – nota redacției) și alte mari personalități. Ne-am cam săturat să ni se spună că de la București se dă ora exactă, că la București se iau toate deciziile. Ajunge!  Și, dacă mă întrebați suplimentar, încă avem șanse la titlu în Liga 1”, a motivat deputatul Stancu argumentele pentru care va propune aprobarea referendumului în 26 mai.

Așadar, craiovenii sunt chemați la urne mai mult decât pentru un vot la alegerile europarlamentare. Craiova vrea și poate să devină capitala României. Și campioană în liga 1. Iar această știre nu este o păcăleală, pentru că noi, aici, la craiovaniuz, nu păcălim cititorii. Ne vedem la vot!

Autor