Referendumul pentru Familie, Balș: au ajuns la secțiile de votare alegătorii aduși cu mașina

craiovaniuz

Situație inedită, în urmă cu o oră, la sediul Primăriei din Balș, acolo unde, pe 6 și 7 octombrie a fost organizată o secție de votare a Referendumului pentru Familie, au ajuns două autoturisme, din care au coborât mai mulți alegători. Oamenii au declarat, supărați, că au plecat pe sâmbătă, pe 6 ocotmbrie, pe la prânz, ca să voteze.

”A venit două mașini de la Primărie, să ne ducă la Referendum. A zis el săracu’, șoferul deh: ” Hai să vedem cum păcălim traficul!” Însă n-a fost chip. Ca și cum nu era suficientă aglomerația, a doua mașina a făcut pană și, pentru că nu avea roata de rezervă, s-a întors șoferul nostru acasă, ca să aducă roată de schimb”, au explicat oamenii năuciți, la coborârea din mașină.

Mirarea le-a fost însă mare când au văzut zăpadă în jurul lor și ornamente pentru sărbătorile de iarnă. ”Da’ ce, a nins în octombrie?” În momentul în care li s-a spus că au stat două luni în trafic și că Referendumul s-a încheiat, oamenii au rămas uluiți total. ”Și noi acum ce facem?”, au întrebat ei. Se pare că șoferul care îi adusese la Primărie le-a spus: ”Urcați repede în mașină, dacă vreți să faceți Crăciunul acasă!”

Autor