Reprezentanții HoReCa din Craiova, disperați: ” Suntem în stare să batem pe casa de marcat chiar și 10 la sută din ce vindem!”

Nu se mai poate! Reprezentanții HoReCa din Craiova spun că au ajuns la capătul răbdării și sunt în stare să ia cele mai incredibile decizii.

” Am ajuns cu cuțitul la os. Dacă nici acum nu ni se permite să lucrăm, este clar, mulți dintre noi vor pune lacătul pe afaceri. Oricum a fost un an incredibil de greu și mulți dintre noi au renunțat. Vă spun, eu sunt disperat, aș fi în stare să bat chiar și 10 la suă din ce se vinde pe casa de marcat, numai să ne reluam activitatea la parametri normali. Hai să spun, la nesimțire, chiar 15 la sută”, a spus nemulțumit Ovidiu F, proprietar al unor unități comerciale în Craiova.

Alții susțin că vor plăti și cărțile de muncă ale angajaților, dacă li se va permite să lucreze. ” Le facem contracte normale, nu cu două ore, ca pănă acum, doar să fim lăsați să muncim”, au spus alți reprezentanți ai HoReCa. Ei au motivat decizia inexplicabilă precizând că ” la vremuri extraordinare se iau măsuri extraordinare”.

foto: craiovaforum.ro

Autor