Rolex vine la Craiova să deschidă o fabrică de limbi pentru modelele ”Daytona” și ”Explorer”

Veste uriașă pentru Craiova! Rolex a decis să externalizeze fabricarea mai multor componente pentru ceasurile care au făcut numele cunoscut pe întreg mapamondul. Mai exact, compania elvețiană a decis să contruiască în Bănia o fabrică unde se vor produce limbile pentru modelele ”Daytona” și ”Explorer”.

” Am auzit de experiența craiovenilor și nu a mai fost nevoie să ne convingă nimeni de nimic.  Suntem în tratative să achiziționăm o hală la marginea orașului, pe care o vom moderniza la standardele care ne-au făcut cunoscuți. Aici vom începe producția de limbi pentru aceste două modele. Deja ne orietăm și pe piața muncii, pentru că vom crea câteva sute de oportunități de angajare”, au declarat cei de la Rolex.

Deocamdată, giganții elvețieni nu au mai oferit alte detalii, precizând că la momentul oportun, vor face și alte declarații. Pe surse, se aude că reprezentanții Rolex au studiat comportamentul mai multor craioveni și au realizat imediat că sunt exact ceea ce caută pentru fabrica de limbi.

 

Autor