S-a aflat cauza incendiului de la RAT Craiova: autobuzele vechi au ars de nerăbdare, în așteptarea lotului nou care trebuie să sosească

Mai multe autobuze dezafectate aparținând RAT Craiova au fost cuprinse de flăcări, în această după-amiază, chiar în curtea regiei. De asemenea, în incendiu au fost mistuite și câteva autoturisme abandonate, care fuseseră ridicate de pe domeniul public. Pompierii ajunși la fața locului au localizat și stins focul, găsind și o posibilă cauză a producerii evenimentului.

”Practic, nu am descoperit niciun semn care să ne ducă spre pista unei mâini criminale, astfel că este o singură explicație: autobuzele au ars de nerăbdare, în așteptarea noului lot de autobuze electrice care trebuie să sosească la Craiova și să intre pe trasee. Sigur-sigur ăsta este motivul”, a explicat unul dintre pompierii care au intervenit la stingerea incendiului.

Echipele de intervenție încearcă să înțeleagă acum modul în care s-a propagat focul  de la autobuze la mașinile abandonate. ” Ar fi prea mult să credem că mașinile au ars de dorul foștilor proprietari, dar poate fi o cauză, nu?. Ce, dumneavoastră nu ați văzut filmul ăla, ”Mașini”? Și ele au suflet, au inteligență, chiar dacă este doar artificială”, a mai spus pompierul.

(sursa fot0: www.jurnalulolteniei.ro)

Sustine Craiovaniuz

Daca iti plac stirile create de echipa noastra si vrei sa contribui la sustinerea acestui proiect, poti sa donezi folosind Paypal. Multumim!

Autor