S-a aflat unde mergea ”Tarzan” din Mall-ul de la Craiova: la BBAtelier, să-și cumpere un tricou și o brățară

Am aflat unde mergea ” Tarzan”, tânărul surprins în urmă cu câteva zile în Electroputere Park, mall-ul din Craiova. Potrivit unor informații ”pe surse”, se pare că acesta căuta BBAtelier, un magazin de unde intenționa să își cumpere un tricou personalizat pe care să scrie ” Sunt cetățean german”, tricou la care apoi să asorteze niște brățări.

” Am înțeles și eu acum, de la mai multe persoane că acel tânăr își dorea foarte mult un tricou personalizat, dar și o brățară. Totuși, chiar dacă la noi, așa cum puteți vedea și pe pagina de Facebook, puteți găsi aceste produse, nu recomandăm să veniți dezbrăcați în Mall, sau, mai grav, să aveți și un cuțit asupra dumneavoastră. În rest, noi vă așteptăm la BBAtelier, pe insula din mall”, a spus Cătălin,  unul dintre responsabilii de la BBAtelier.

El ne-a mai declarat că aici, la BBAtelier, puteți găsi orice brățară, pentru orice gust și mai ales pentru orice buzunar. Nu ne credeți pe cuvânt, mergeți și vedeți cu ochii dumnevoastră! Apoi ne spuneți și nouă!

 

Autor