S-a bucurat, din nou, degeaba! Cei de la NATO au anunțat astăzi dimineață că Mircea Geoană nu va mai fi secretar general adjunct

Doar o noapte a durat, din nou, bucuria lui Mircea Geoană. După ce ieri a apărut informația că fostul senator de Dăbuleni va fi secretar general adjunct al NATO, astăzi de dimineață, surse din interiorul organizației anunță că Geoană nu va mai ocupa funcția respectivă.

”A fost o eroare de calculator. De fapt, mai mult o glumă a unui coleg de la departamentul IT, despre care am înțeles că ar avea bunicii la Sadova. El s-a jucat cu câteva nume, printre care și cel al domnului Mircea Geoană și, inițial, apăruse acest text. De fapt, în realitate, este vorba despre domnul Mirko Geanov, din Bulgaria, de la sud de Dunăre, care va ocupa funcția de secretar general adjunct. Asadar, o simplă potrivire de nume, pentru care ne cerem scuze”, au anunțat cei de la NATO în această dimineață.

Oficialii din organizația nord-atlantică menționează că regretă eroarea de computer și chiar i-au atras atenția colegului de la IT să fie mult mai atent pe viitor. Mircea Geoană nu a comentat încă incidentul.

Autor