S-a făcut dreptate la Leu! Bonurile de masă pot fi schimbate în tichete pentru băutură

Timpurile în care erai refuzat, când voiai să cumperi băuturi alcoolice cu bonurile de masă, au apus. Cel puțin dacă locuiești în comuna Leu. Aici, primarul a luat o măsură unică la nivelul județului Dolj, prin care bonurile de masă pot fi schimbate în tichete pentru băutură.

Măsura ingenioasă îi mulțumește deopotrivă pe consumatori, dar mai ales pe comercianți. Tanti Nuța, vânzătore de-o viață la birtul comunei, nu mai poate de fericire, după ce autoritățile locale au luat această decizie.

„Toate merg bine acum. Înainte rupeam câte două mături în fiecare seară pe ei să-i calmez. Că parcă intra necuratul în ei când le ziceam că nu le dau țuică pe bonurile de masă”.

Pentru a putea fi utilizate, bonurile de masă trebuie schimbate printr-o cerere, care trebuie depusă la Primărie. Ideea de a introduce tichetele pentru băutură i-a venit edilului din Leu, după ce  acesta s-a întors din ultima vizită de lucru și schimb de experiență, pe care a avut-o în Vaslui, săptămâna trecută.

”Am văzut oameni fericiți în acolo, așa că vreau să văd oameni fericiți și la noi în comunitate.”, a declarat  primarul localității.

Autor