S-a rezolvat și problema artiștilor de la „Maria Tănase”: vor fi înlocuiți cu roboți

Primăria Craiova a anunțat astăzi, printr-un comunicat de presă, și rezolvarea situație de criză de la Ansamblul ”Maria Tănase”. Asta după ce, mai înainte, tocmai ce fusese dată vestea salvării Coralei de la Filarmonică. 

” Încercăm tot timpul să găsim soluții, nu e așa de simplu pe cât pare. Au pus oamenii presiune, dar nu asta a fost ceea ce ne-a determinat să acționăm. Până la urmă am stat și am analizat activitatea fiecărei instituții în parte. Am înțeles imediat că ceea ce fac dansatorii și cântăreții de la ansamblu  se poate realiza și prin intermediul inteligenței  artificiale”, au spus surse din Primărie.

Astfel, potrivit unor surse rămase sub anonimat, CL și Primăria Craiova vor achiziționa în perioada imediat următoare 100 de roboți care vor intra imediat în instruire. ” Pentru început vor fi învățați să cânte ” Săracu’ se face al dracu’!”, cântec cu care Ansamblul participă la mai toate campaniile electorale. Dacă vreți, poate face referire la viceprimarii din opoziție care vor să candideze împotriva primarilor în funcție, in județul nostru majoritatea de la PSD”, a venit o completare în plus  de la biroul județean al social -democraților doljeni.

Mai apoi, roboții vor fi adaptați să cânte melodii populare tradiționale din zona Olteniei, pe care să le si danseze, alături de electorat.

Notă: acest text este un pamflet și orice asemănarea cu situații reale este pur si simplu întâmplătoare.

 

Autor