S-au bucurat mai tare decât copiii: pensionarii din centrul Craiovei nu vor mai aprinde becurile timp de o lună și jumătate

Aprinderea în mod oficial a iluminatului stradal ocazionat de Sărbătorile de Iarnă a adus bucurie printre toți craiovenii, de la mic, la mare. Dacă pentru micuți luminile Sărbătorilor înseamnă Moș Crăciun care va veni cu cadouri, pentru cei mai vârstnici este o lună și jumătate de economie la curentul electric.

”Nu îmi mai trebuie becurile în casă. E lumină ca ziua, mai ales că am înțeles că acum sunt două milioane de beculețe aprinse. Am făcut probă în toate camerele, nu mai am nevoie să aprind nici măcar lumina pe scară. Într-adevăr, acum simțim și noi că vine Crăciunul!”, s-a arătat bucuros Radu Luminosu, un locatar dintr-un bloc de pe strada Unirii, aflat vizavi de Filarmonică.

De altfel, oamenii se gândesc să facă o solicitare la Primărie, astfel încâ beculețele să nu mai fie demontate după Sărbători. ”E mai multă muncă, ce atâta efort! Până la urmă, nici nu îți dai seama cât de repede trece un an!”