Salubritate Craiova, război pe față declanșat țânțarilor: au fost chemați patru asasini periculoși de pe lângă Athenee Palace

Salubritate Craiova scoate un mare as din mânecă, în lupta aproape inegală pe care, până mai de curând, angajații societății din subordinea Primăriei au dus cu insectele care au distrus somnul craiovenilor. Patru asasini periculoși au fost chemați pentru a rezolva problema care îi ”arde” pe locuitorii Băniei.

” În urma unei ședințe fulger, am decis ca un reprezentant al Salubritate Craiova să meargă la București, în zona Athenee Palace, unde se știe că își făceau veacul patru asasini periculoși, care acum au rămas fără nicio misiune și să lase un mesaj pentru ei. Am auzit că au niște metode de intervenție infailibile. Unde mai pui că sunt și corecți, nu încasează niciun ban până nu își fac treaba”, a declarat directorul Mihai Vlad Butari.

Dacă tratativele vor avea succes, cei patru asasini urmează să ajungă la Craiova în acest week-end și, dacă sunt atât de buni pe cât se spune, putem considera că zilele, dar mai ales nopțile țânțarilor,  sunt numărate pe degete.

Autor