Scandalurile din Craiova, prezentate astăzi la Știrile CNN, asimilate manifestațiilor ”Black lives matter”

Celebrul post de televiziune CNN a început știrile din această dimineață prezentând imagini de la scandalurile petrecute în ultimele ore la Craiova. Titrând ” Impactul Black Lives Matter în România”, jurnaliștii americani au prezentat imagini din craiova asimilate manifestațiilor care se produc acum în Statele Unite.

” Iată că și țările din fostul bloc sovietic au înțeles că este important să nu fii rasist. Este impresionant ce se întâmplă la Craiova, în România, o țară care își respectă minoritățile, care a înțeles că democrația înseamnă respectarea drepturilor tuturor”, a spus un invitat din studio.

În timpul dezbaterii, pe pagina de facebook a CNN au apărut diferite întrebări dar și postări despre Craiova, unele dintre ele chiar din România. ” Uitați, aflăm mai multe despre Craiova chiar acum, și anume că au construit în ultimii ani, sub PSD, două stadioane, două baze sportive și au început și un cartier chinezesc”, a citat moderatorul, evident folosindu-se de serviciul ” google translate”.

Imaginile au fost reluate și la următoarele buletine de știri.

Autor