Scăpăm de catedrala din Craiovița Nouă! NATO vrea să o cumpere, pentru a o transforma în buncăr atomic suprateran

Adio, cheltuieli inutile, adio, bani la biserici la Craiova! NATO a pus ochii pe construcția din cartierul Craiovița Nouă care ar fi trebuit să devină o catedrală și vrea să o cumpere, pentru a o transforma în buncăr atomic suprateran. Oficialii americani au trimis o scrisoare de intenție către Consiliul Județean Dolj și Mitropolia Oltenia, în care au cerut o cotație de preț pentru achiziționarea imobilului.

” Au fost impresionați de structura de rezistență, pentru că de când se lucrează la ea, zidurile au ajuns la trei metri de grosime. Au spus că atât de solid nu este nici măcar Pentagonul. Nu putem oferi acum un preț pentru clienții noștri, pentru că trebuie să ne consultăm și cu cei de la Mitropolie”, au spus surse din interiorul Consiliului Județean.

Momentan, Mitropolia Olteniei nu a emis niciun comunicat, vizavi de solicitarea primită. Se pare că totuși, dacă vor accepta propunerea americanilor, ei vor cere NATO ca huncărul să se numească ” John the Baptist”, adică Ioan Botezătorul, hramul pe care ar trebui să îl poarte catedrala și vor cere o sumă de bani, modică, pentru construirea unei alte catedrale, tot în Craiovița.

 

Autor