Se vede că Olguța Vasilescu a devenit consilier al premierului. Viorica Dăncilă: ” Decât să vorbesc liber și să spun prostii, mai bine să am o hârtiuță în față și să spun lucruri corecte”

După ce Liviu Dragnea a anunțat în week-end, la Târgu-Jiu, că Lia Olguța Vasilescu va deveni consilierul onorific al primului ministru Viorica Dăncilă, astăzi s-a văzut cu ”ochiul liber” că fostul primar al Craiovei și-a intrat serios ”în pâine”. Asta după ce Viorica Dăncilă a spus, în timpul unui discurs : Decât să vorbesc liber şi să spun prostii, mai bine să am o hârtiuţă în faţă şi să spun lucruri corecte”.

”Normal că trebuia să produc un șoc la Guvern, motiv pentru care am sugerat în mod expres această frază. Consider că doamna Vorica Dăncilă a fost la înălțime astăzi, de altfel ați observat că i-a spus domnului Roman ” Sunteți prea jos ca să pot să vă răspund”, ne-a declarat noul consilier al premierului.

Lia Olguța Vasilescu a anunțat că acesta este doar începutul. ” Evident, în calitatea mea de consilier, voi verifica atent toate mesajele pe care premierul le va rosti în ședințe”.

Autor