Ședința de urgență la Primăria Craiova și un mega-proiect: ”Arca Olguței”, utilizabilă la inundații

În urma ultimelor ploi, care au afectat vizibil orașul, Primăria Craiovei a reunit de urgență toți specialiștii în domeniu, pentru a găsi o soluție la problema apărută. După o ședință care a durat toată noaptea, în această dimineață s-a ajuns la un consens: artistul Gabi Rizea va construi o arcă uriașă, pe care să urce toți craiovenii, atunci când plouă.

” De ajuns cu statui sculpate prin parcuri, cu foișoare în lemn ș.a.m.d. Ne luăm gândul de la orice altceva. A sosit vremea unui mega-proiect, să spunem așa. L-am rugat pe artistul nostru consacrat, domnul Rizea, să își folosească toată priceperea într-o capodoperă, de folos orașului. După ce am văzut ce s-a întâmplat în această perioadă cu ploile, nu ne putem gândi decât la un singur lucru: o arcă uriașă, întocmai aceleia construită de Noe. Așa sigur salvăm Craiova”, ne-au relatat surse din interiorul primăriei.

Potrivit primelor informații, proiectul salvator se va numi ”Arca Olguței” și va permite craiovenilor să se adăposească aici de fiecare dată când va ploua ca în ultimele 24 de ore. ” Va fi uriașă, cu o capacitate de cel puțin 250.000 de locuri. O să o ținem în apropiere de stadion, în Lunca Jiului, ca să se poată ridica mai repede pe ape”, mai spun cei de la primărie.

Autor