Semn rău! Inaugurarea lucrărilor la drumul expres Craiova-Pitești s-a făcut fără sobor de preoți

Greșeală inexplicabilă și, totodată, semn rău. Ieri, la inaugurarea lucrărilor la drumul expres Craiova-Pitești, nu a fost chemat niciun sobor de preoți iar asta nu este bine deloc, spune domnul Marcel Cuviosu, slujitor al Domnului  din Pielești, care se teme ca acum blestemele să se abată asupra locului unde urmează să fie construit drumul.

”Cine a mai pomenit să se pornească așa lucrare de anvergură fără binecuvântarea preoților? O să vedeți ce probleme vor întâmpina de acum înainte, pentru că o astfel de lucrare nu se face așa, de mântuială. Din start puneți cel puțin cinci ani de întârzire, pentru că lucrările nu au primit binecuvântare!”, a precizat părintele Cuviosu, care crede că tocmai s-a comis un abuz împotriva Bisericii.

Preotul a mai spus că un singur lucru mai poate repara greșeala comisă: la fiecare 10 kilometri de drum, să se construiască o troiță, la care oamenii se se închine atunci când străbat zona și, eventual, să lase acatiste și bani în cutia milei, pentru mergere de bine.

Autor