Și la Deveselu se cere renumărarea voturilor: ” Domnu’ primar trebuia să aibă mai multe voturi!”

Lucrurile nus sunt deloc liniștite nici la Deveselu, n urma exercițiului electoral de duminică. Oamenii sunt siguri că cineva a ”umblat” la voturi și cer o renumărare a acestora.

” Nu se poate, domnu’ primar trebuia să aibă mult mai multe voturi decât la numărătoarea finală. Cineva sigur a furat din ele, altfel nu ne explicăm de ce nu a ieșit procentul la care ne așteptam. Păi nu vedeți, dacă au furat ei la București, la ditamai primăria generală, dar la Deveselu, comună mică și cu primarul decedat”, au fost de părere ieri mai mulți votanți ai fostului primar.

PUBLICITATE

Oameni spun că nu se vor lăsa pănă nu se va face dreptate. ” Noi suntem în stare să ieșim în stradă sau să mai mergem încă o dată la cimitir, să protestăm alături de primarul nostru. Ajunge cât am fost furați”, au amenințat sătenii din Deveselu.

Cei de la Biroul Electoral Județean nu au luat încă nicio decizie, dar spun că așteaptă o hârtie semnată oficial de cel păgubit, pentru a putea da o soluție: ” Să semneze primarul și apoi ne putem sesiza și noi!”.

Autor