#ȘîÎPS! Mitropolia Olteniei participă la campania: ”România vrea autostrăzi!”

#Șîeu! #Șîtu! #ȘîÎPS Irineu! Mitropolitul Olteniei, ÎPS Irineu, a decis să se alăture campaniei ”România vrea autostrăzi”. Mesajul Sfinției Sale  este elocvent în acest sens.

”Normal că și noi, ca Biserică, ne dorim să fie cât mai multe autostrăzi în Oltenia, cât mai multe drumuri bune. Astfel se pot face pelerinaje, credincioșii pot ajunge mai repede și mai bine la lăcașele de cult pe care le avem în grijă. Evident că nu ne opunem progresului, atâta timp cât ne poate aduce avantaje. Mult mai repede s-ar putea ajunge de la Craiova la Maglavit pe un drum drept, modern și am putea avea mai multe persoane care să vină să se închine acolo. Dar și în alte biserici și mânăstiri din Mitropolie”, a declarat ÎPS Irineu vizavi de acțiunea care se va desfășura în România, în data de 15 martie, la ora 15.

Sfinția Sa nu a putut preciza dacă pe parcursul celor 15 minute de parcurs, în toate parohiile din Oltenia se va opri activitatea. ”Am lăsat la libera alegere a fiecăruia, să decidă forma în care să adere la acest protest”.

Autor