Situația gazonului de pe ”Ion Oblemenco”, în sfârșit rezolvată: se demolează tribunele

Autoritățile locale din Craiova spun că au găsit, în sfârșit, o soluție salvatoare pentru gazonul de pe stadionul ” Ion Oblemenco”: tribunele de-abia construite ale noii arene vor fi demolate.

”Am încercat tot felul de soluții, dar se pare că nu gazonul e de vină, ci tribunele. Credem că au fost construite prea aproape de suprafața de joc și ”sufocă” iarba, ăsta e motivul pentru care nu reușește să se dezvolte așa cum ar trebui. Am solicitat constructorilor să regândească o reașezare a tribunelor, astfel încât gazonul să poată să fie în condiții optime de joc”, au declarat surse din Primăria Craiova.

Cu această ocazie, vor fi remediate și fisurile semnalate în timp la diferite inele ale tribunelor. ”Practic, putem spune că vom împușca doi iepuri dintr-o dată, ca să zicem așa și vom rezolva două problme stringente”, au mai sous cei de la Primărie. Consturctorul dă asigurări că  lucrările se vor derula cu viteză sporită și ia ca variantă de intervenție perioada în care zn liga 1 va fi pauză competițională. ”Avem două săptămâni la dispoziție, planurile sunt gata, vom executa lucrarea în timp record”.

 

Vrei o brățară? Aruncă un ochi aici!

Autor