Soluție pentru reducerea aglomerației din Mall de Crăciun: în parcare vor avea voie doar mașinile cu numere de Olt

Metodă ingenioasă găsită de municipalitate pentru a reduce aglomerația de la Mall, în perioada sărbătorilor de iarnă. În weekend-ul premergător Crăciunului, în parcarea centrului comercial vor avea voie doar mașinile înmatriculate în județul Olt. Decizia a fost luată după ce în Consiliul Local a avut loc o discuție la care au luat pare și reprezentanții Mall-ului, nemulțumiți de craiovenii care „stau să bea o cafea chiar și 3, 4 ore ”.

„În urma ultimei ședințe din Consiliul Local al Municipiului Craiova, la care au luat parte și reprezentanții Mall-ului din oraș, s-a hotărât ca, pentru evitarea aglomerației de Crăciun din centrul comercial, în weekend-ul premergător sărbătorii, în parcare să aibă voie doar mașinile înmatriculate în județul Olt. Conducerea Mall-ului s-a plâns de faptul că cei mai mulți dintre craioveni stau să bea o cafea chiar și 3, 4 ore, ocupând astfel locurile pe care ar putea să parcheze cumpărători cu o putere financiară mai mare decât cei din orașul nostru, cum ar fi locuitorii județului Olt”, motivează municipalitatea hotărârea, printr-un comunicat de presă.

De asemenea, în comunicat se mai menționeză și faptul că, în funcție de efectele deciziei, autoritățile se gândesc să o aplice și în weekend-ul dinainte de Revelion.

Autor