Sorina Pintea, primită ca în familie de pacienții de la Spitalul din Poiana Mare: ” Ce faci, nebuno, ai venit pe la noi?”

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, s-a aflat într-o vizită de lucru în județul Dolj, unde a vizitat și Spitalul de Psihiatrie din localitatea Poiana Mare. Pacienții de aici s-au bucurat extrem de mult când au auzit de vizita ministrului și chiar au vrut să își arate afecțiunea față de acesta.

” Pacienții noștri au fost extrem de agitați, în sensul bun al cuvântului, auzind că doamna ministru o sa viziteze și spitalul nostru. Unii dintre ei i-au desenat felicitări, pe alții i-am surprins lucrând la un banner pe care scria ”Îndrăznim să credem în spitalele din România”. Un eveniment mai neplăcut, să spunem, a fost că am prins două persoane care coloraseră  un mesaj cu textul ” Ce faci, nebuno, ai venit pe la noi?”. Evident că le-am atras atența că nu se face așa ceva, iar ei au înțeles, deși mi-au explicat că nu voiau decât să fie familiari cu doamna ministru”, a explicat managerul spitalului.

După vizita de la Poiana Mare, ministrul a venit la Craiova, unde a dat asigurări medicilor de la Spitalul Județean că toate lipsurile vor fi acoperite, în cel mai scurt timp.

foto: www.editie.ro

Autor